Андрій Трапізонян з Черкас вступив одночасно до 11 вузів США

19:18, 17.08.2017
Андрій Трапізонян з Черкас вступив одночасно до 11 вузів США

Андрій Трапізонян обрав Арканзаський університет.

Випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Трапізонян успішно склав іспити до одинадцяти престижних вищих навчальних закладів США цього літа. Утім, українець вирішив навчатися в Арканзаському університеті.

 

Про це Андрій Трапізонян повідомив у соцмережах. Свого випускника вже вітають викладачі Черкаського університету.

 

«Я це зробив! Їду навчатися в Сполучені Штати Америки! Два роки плідної, копіткої, щоденної і безперервної роботи. Більше 50 проаналізованих університетів. Іспити, інтерв'ю, переговори і зустрічі віч-на-віч. Понад 100 написаних творів, участь у понад 25 конкурсах зовнішніх незалежних фондів по всьому світу, переговори з понад 50 міжнародними, приватними комерційними, неурядовими організаціями», –  написав Андрій.

 

Після пройдених вступних випробувань, відправивши до вишів США кілька тисяч листів та більше 10 тисяч електронних повідомлень,  юнак вирішив навчатися  в Арканзаському університеті.

 

Андрій – випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, де вичав економіку та право і здобув  ступінь бакалавра.

 

«Тільки праця і віра. І я, чорт забирай, це зробив. Гордий називатися новим міжнародним студентом University of Arkansas. Буду розширювати кругозір і професіоналізм в юридичній школі університету. Планую задіяти себе не тільки в юриспруденції. Адже я людина, котра різнобічно розвивається. Завжди намагаюся черпати знання і навички з різних сфер діяльності. Мені це до душі. Я це можу», – наголошує Андрій Трапізонян.

 

У свою чергу, перший проректор Черкаського національного університету Василь Мойсеєнко привітав випускника: «Андрій Трапізонян вступив до 11 американських університетів - юридичних шкіл. Спектр закладів досить широкий: від Yeshiva University Cardozo School of Law до University of Southern California Gould School of Law; від Indiana McKinney School of Law до University Arkansas School of Law. Андрій зробив свій вибір на користь University of Arkansas. Зазначу, що він не витратив ні цента своїх власних коштів. Тільки напружена праця і віра в досягнення бажаного результату».

 

«Щиро дякую за привітання, визнання та співпрацю! Для мене це честь, і я завжди пам'ятаю з якого чудового та професійного вишу почав свій шлях!», – зазначає у відповідь Андрій.

 

До речі, юридичну школу University of Arkansas закінчили чимало американських політиків та адвокатів, в тому числі й кілька губернаторів штату Арканзас.