В Україні запустили проект "Селфі з прапором"

18:36, 31.07.2017
В Україні запустили проект "Селфі з прапором"

Селфі з прапором в окупованому Луганську. Травень 2016 року.

Міністерство закордонних справ започаткувало новий проект "Селфі з прапором" до Дня Державного Прапора України, який відзначається 23 серпня. Для участі в проекті треба опублікувати у соцмережах фото з прапором у своєму улюбленому місці в межах нашої держави.

 

Про це МЗС повідомило у Facebook  в понеділок.

 

"Друзі, настав час відпусток! І традиційно до Дня Державного Прапора України 23 серпня МЗС запускає новий проект "#SelfieWithFlag", - йдеться у повідомленні.

 

Українські дипломати нагадують що минулого року запрошували наших співгромадян сфотографуватися з прапором України за кордоном.

 

"Цього року ми пропонуємо вам наступне: ми впевнені, що у кожного українця є свій улюблений затишний куточок і в Україні. Тому, друзі, беремо державний прапор і вирушаємо підкорювати прекрасні куточки та міста нашої Батьківщини", - зазначили автори ідеї.

 

Для участі у проекті слід опублікувати фото з прапором у своєму улюбленому місці в межах України  на своїх акаунтах Facebook, Twitter та Instagram, додавши хештег #SelfieWithFlag або #СелфізПрапором.

 

У День Державного Прапора 23 серпня найкреативнішіі та захоплюючі світлини будуть опубліковані на всіх сторінках соцмереж МЗС, а фото-переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа.