Зруйноване Широкіне показали депутатам Європарламенту (фото)

13:50, 09.07.2017
Зруйноване Широкіне показали депутатам Європарламенту (фото)

Депутати Європарламенту Даріуш Росаті та Міхаель Галер із українськими колегами оглянули руїни Широкіного (Ірина Геращенко)

Депутати Європарламенту прибули в Широкіно, де на власні очі змогли побачити руйнування будівель у результаті обстрілів зі зброї, яка надходить з Росії.

Про це у Facebook повідомляє народний депутат України Ірина Геращенко.

"Сьогодні зону АТО відвідує європейський десант. Делегація європарламентарів у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті та його колеги Міхаеля Галера відвідали Широкіне (яке неможливо відновити і відбудувати)", - написала вона.



Ірина Геращенко зазначила, що українські депутати в ПАРЄ роблять все можливе, аби якомога більше європейських партнерів побачили наслідки російської гібридної війни проти України і усвідомили брехливість і небезпечність путінського режиму.



Після цього делегація європарламентарів вирушила до прифронтового Маріуполя, де поспілкувалася з переселенцями. що були змушені покинути свої домівки через агресію окупантів, та морськими піхотинцями, що обороняють південну частину фронту.

Даріуш Росаті та Міхаель Галер ще мають відвідати Волноваху, а також КППВ у зоні розмежування.

У поїздці їх супроводжують депутати Марія Іонова, Ірина Фриз та Микола Княжицький.