Володимир Зеленський та Петро Порошенко мають найбільший рейтинг серед кандидатів у президенти

14:02, 31.01.2019
Володимир Зеленський та Петро Порошенко мають найбільший рейтинг серед кандидатів у президенти

Володимир Зеленський та Петро Порошенко очолили президентські рейтинги

Спільні дані консорціуму трьох авторитетних соціологічних служб (КМІС, ЦР, Социс) продемонстрували нові тенденції.

Із всіх оприлюднених сьогодні опитувань це опитування найсвіжіше, бо завершене учора. Відтак, найточніше передає настрої виборців, ніж інші.

Юлія Тимошенко втратила лідерство в кампанії і перестала бути кандидатом з найбільшим рейтингом.

До другого туру виборів виходять Зеленський та Петро Порошенко. Коломойського в списку кандидатів представляє його маріонетка Володимир Зеленський, український комік та російський кінопродюсер.

Сплеск рейтингу Зеленського пояснюється тим, що він стартував 1 січня і почав активну кампанію, в якій його, Зеленського, активно підтримує канал його покровителя Коломойського «1+1».

Порошенко кампанію лише починає. Його рейтинг протягом останніх місяців поступово зростає. Ця тенденція посилиться тепер, коли почнеться агітація, після того як на форумі з його висунення велика кількість громадських діячів та суспільних авторитетів підтримала Порошенка.

Перше місце Зеленського-Коломойського має справити протверезний ефект на значну частину суспільства. Це так чи інакше призведе до консолідації державницьких сил навколо Петра Порошенка.

Зеленський не є самостійною політичною фігурою, але його неправильно вважати колуном. Цей – серйозний політико-бізнесовий проект корумпованого олігарха Коломойського. Він – політична маріонетка олігарха Коломойського. Коломойський проштовхує Зеленського в Президенти для того, щоб уникнути відповідальності за розграбування Приватбанку та виведення за кордон коштів мільйонів його вкладників. Їхні гроші наприкінці 2016 року мусила рятувати держава, тому банк був націоналізований.

Український телебізнес Зеленського повністю залежить від Коломойського та його каналу «1+1».

Крім того, розслідування українських журналістів довело, що Зеленський має великі доходи від кінобізнесу в Росії і навіть на окремі свої проекти отримує гроші із російського бюджету.

Його навіть уявити не можна в ролі Верховного Головнокомандувача

Згідно опитування, найбільшу підтримку населення серед тих, хто візьме участь у голосуванні та визначився зі своїм вибором, отримав би Володимир Зеленський (23%). Друге місце посідає Петро Порошенко – 16,4%. За Юлію Тимошенко готові відати респонденти 15,7% своїх голосів.

Таким чином якби президентські вибори відбулися сьогодні, то до другого туру виборів потрапили б В.Зеленський і П.Порошенко.