Бойко і Рабінович зганьбились через замальований в рекламі прапор України (відео)

12:20, 31.12.2018
Бойко і Рабінович зганьбились через замальований в рекламі прапор України (відео)

На верхівці куполу парламенту майорить прапор України, але на записі замість нього чомусь - "розмита" пляма

У рекламі партії "Опозиційна платформа - За життя", лідерами якої є Юрій Бойко та Вадим Рабінович, приховали прапор України.
 
Рекламу показуюють на телеканалі "Інтер", також факт замальованого прапора можна побачити на ролику на Youtube.
 
На відео є кадри, які зображають Верховну Раду з висоти пташиного польоту. На верхівці куполу парламенту майорить прапор України, але на записі замість нього - "розмита" пляма.
 

 
"Я в курсі, що в політичній рекламі не можна використовувати державні символи. Але в цьому ж ролику за кілька секунд до зафарбованого прапора над парламентом в кадр потрапляє Рабинович, у якого на піджаку значок нардепа у вигляді того ж самого прапора України. І нічого, що не зафарбований", - обурився у Фейсбуку блогер Юрій Гудименко.
 
Як відомо, в понеділок 31 грудня в Україні стартувала президентська передвиборча кампанія. Вона триватиме 90 днів.
 
З 31 грудня 2018 по 3 лютого 2019 року включно ЦВК прийматиме документи від кандидатів у президенти.
 
До 8 лютого 2019 року включно має відбутись реєстрація кандидатів. Після цього ЦВК оголосить перелік претендентів на пост глави держави.
 
Кандидат в президенти повинен бути громадянином України, що досяг 35-річного віку, володіти державною мовою і проживати в Україні протягом останніх 10 років до дня виборів.
 
Як повідомляла "УМ", Верховна Рада 26 листопада підтримала призначення виборів президента України на 31 березня 2019 року.