Юлія Тимошенко літала до Відня у супроводі однопартійця

10:39, 26.12.2018
Юлія Тимошенко літала до Відня у супроводі однопартійця

Юлія Тимошенко літала на зустріч із олігархами? (фото: Тарас Чорновіл / Facebook)

Юлію Тимошенко та Григорія Немирю помітили в аеропорту Відня напередодні Різдва.

Відповідні фото опублікував Тарас Чорновіл.

"Фото мені скинули колеги, яким пофортунило на Різдво вилетіти до Австрії, а дорогою побачити нашу Юлію Володимирівну в аеропорту Відня", - зазначив Тарас Чорновіл.

Він відзначив, що Юлію Тимошенко супроводжував однопартієць Григорій Немиря.



"Цього разу Юлію Володимирівну знову підхопила автівка престиж-класу прямо від виходу з аеропорту", - дадав Тарас Чорновіл, відзначивши, що ця автівка може належати олігарху Дмитру Фірташу.

Саме зустріч із українськими олігархами-втікачами могла привести Юлію Тимошенко на вікенд до Відня, зазначає автор.

"А другою особою, яка може наплювати на Різдво, є не менш відомий корупціонер-утікач Онищенко. Якраз за цю інформацію я не беруся підтверджувати, бо вона аж ніяк не є доказаною, але ніби саме його недавно помітили в тому самому аеропорту Відня. Чи є в Онищенка інтерес до Тимошенко? Навіть дуже", - вказує Тарас Чорновіл.

Він зазначає, що звинувачений у відмиванні грошей Олександр Онищенко може шукати підтримки та захисту в потенційної переможниці президентських перегонів.

"Нагадаю, після втечі від українського правосуддя Онищенко якийсь час перебував у Москві, звідки й почався слід його фейкових звинувачень і "плівок", - зазначив Тарас Чорновіл.

Згодом стало відомо, що очільниця "Батьківщини" з аеропорту поїхала до готелю "Рітц Карлтон" у центрі столиці Австрії. Юлію Тимошенко помітили в одному з номерів вартістю 6500 євро за добу, де вона могла зареєструватися під вигаданим ім’ям.

Нагадаємо, експерт видання The Economist вважає, що Володимиру Путіну зручним президентом України буде Юлія Тимошенко, яка стабільно не голосує за закони, спрямовані на протидію Росії.

Як повідомляла "УМ", саме у Відні зустрівся соратник Віктора Януковича Андрій Портнов, щоб купити у Євгена Мураєва телеканал "112 Україна". Також у Відні деякий час жив Ігор Коломойський після того, як борги його "ПриватБанку" довелося покривати за рахунок плаників податків України.