У БПП відповіли Путіну на звинувачення на адресу Порошенка

20:49, 20.12.2018

У партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" відповіли президенту Росії Володимиру Путіну на звинувачення на адресу Президента України Петра Порошенка під час прес-конференції 20 грудня.

"Заяви Володимира Путіна ... вкотре засвідчили намір Росії активно втрутитись у перебіг виборів Президента та Верховної Ради України, які відбудуться наступного року", - наголошується у повідомленні на сайті "БПП "Солідарність".

При цьому Володимиру Путіну нагадують, шо Петро Порошенко ефективно поєднує функції Верховного Головнокомандувача та керівника української дипломатії.

"Путін явно розраховує на прихід до влади інших політиків, які були б більш зговірливими, готовими поступитись національними інтересами, готовими пристати на мир на російських умовах, тобто капітулювати; готовими переглянути або заморозити курс України на вступ до ЄС та НАТО", - зазначають у партії.

Наголошується, що деякі українські політики дублюють заяви очільника Кремля та російської пропаганди щодо нападу силовиків Росії на кораблі ВМС України та захоплення українських моряків у полон.

"Громадяни України розберуться без московських суфлерів в ситуації та дадуть гідну оцінку кожному політику", - наголошують у партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що Петро Порошенко спровокував "конфлікт у Керченській протоці", як у Росії називають акт військової агресії щодо України в боротьбі за Азов.