Андрій Садовий іде на вибори президента задля модернізації України

14:30, 03.10.2018
Андрій Садовий іде на вибори президента задля модернізації України

Андрій Садовий: Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ (фото: facebook.com/andriy.sadovyi)

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що братиме участь в президентських виборах.
 
Про це він сказав під час зустрічі з організаторами молодіжного форуму, йдеться в повідомлені на офіційному сайті Об'єднання "Самопоміч".
 
Садовий сказав, що ключовими елементами його кампанії стануть "мобілізація молоді, розрив корупційної кругової поруки в політиці і технологічна модернізація країни".
 
"Ми відстали від світових лідерів на десятки років. Мусимо сконцентрувати всі сили і інтелект нації, аби наздогнати світ. Це питання національної безпеки і виживання", - додав він.
 
Відзначимо, раніше Садовий заявляв, що кандидатів у президенти від "Самопомочі" буде декілька. 
 
Кампанія до виборів президента в Україні розпочинається 31 грудня. 
 
Вибори президента України відповідно до Конституції України і закону України "Про вибори президента України" повинні відбутися 31 березня 2019 року. 
 
Чергові вибори народних депутатів Верховної Ради України повинні відбутись 27 жовтня 2019 року.
 
Як повідомляла "УМ", міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що виграє вибори президента, якщо його підтримає Анатолій Гриценко.
 
Раніше про намір взяти участь у виборах президента в 2019 році заявив міський голова Глухова Мішель Терещенко. Також серед тих, хто заявив про бажання позмагатися за пост президента, - Юлія Тимошенко, Анатолій Гриценко, Олег Тягнибок, Інна Богословська, Роман Насіров.