Депутат Олександр Пономарьов потрапив до лікарні після серцевого нападу

10:07, 01.07.2018
Депутат Олександр Пономарьов потрапив до лікарні після серцевого нападу

Олександр Пономарьов може бути притягнутий до відповідальності за перешкоджання роботі журналістів (фото: Українська правда)

Народного депутата із групи "Воля народу" Олександра Пономарьова госпіталізували на Запоріжжі до лікарні після серцевого нападу.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, депутата спочатку доправили до лікарні Бердянська, а згодом перевели до Запоріжжя в обласний кардіологічний диспансер.

У депутата діагностували обширний інфаркт.

Нагадаємо, на початку 2018 року народний депутат Єгор Соболєв звинуватив Олександра Пономарьова у тому, що його фірма постачала неякісне мастило для армії, у результаті чого із ладу вийшло 20 танків. Офіційних звинувачень по цьому факту депутатові не висувалося.

Генеральний прокурор Юрій Луценко робив подання на зняття депутатської недоторканості із Олександра Пономарьова, але у Верховній Раді не встигли його розглянути. Подання Юрій Луценко обіцяє повторно внести у серпні, після повернення депутатів із канікул.

Також прес-секретарка глави ГПУ Лариса Сарган повідомляла, що Олександр Пономарьов у Верховній Раді перешкоджав роботі журналістів інтернет-видання "Цензор.НЕТ" і "Каменярі-інфо".