Сергій Наєв призначений командувачем операції Об’єднаних сил

19:25, 16.03.2018
Сергій Наєв призначений командувачем операції Об’єднаних сил

Сергій Наєв призначений командувачем військами на фронті

Президент України Петро Сорошенко призначив Сергія Наєва командувачем операції Об’єднаних сил.

"Формат антитерористичної операції буде змінений на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами і засобами ЗСУ та інших військових формувань та правоохоронних органів покладатися на командувача об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва", - заявив Президент України.

Він наголосив, що АТО змінюється на ООС після прийняття закону про реінтеграцію Донбасу.

"Цим документом створена нова правова основа для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі - і для відновлення територіальної цілісності України", - зазначив Петро Порошенко.

Нагадаємо, генерал-лейтенат Михайло Забродський був командувачем АТО із листопада 2017 року.

Сергій Наєв став заступником начальника Генштабу Збройних сил України сенеше десяти днів тому - 7 березня 2018 року. До цього він був начальником штабу- першим заступником командувача Сухопутних військ Збройних сил України, у 2016 році керував військами оперативного командування "Схід".

У соцмережах вже обговорюють, що Сергій Іванович Наєв двічі отримував грошові подарунки у понад 130 тисяч гривень від Максима Івановича Наєва. Також відзначається, що людина з ім’ям Максим Іванович Наєв проживає в Криму та працює в російських державних компаніях. У коментарях автора посту в Facebook запевняють, що брат Сергія Наєв Максим до "Максима Івановича Наєва із Криму" жодного стосунку не має.