Путін шкодує про розвал СРСР і згадує предків-кріпаків

16:09, 03.03.2018
Путін шкодує про розвал СРСР і згадує предків-кріпаків

Медіафорум в Калінінграді за участі Путіна.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що хотів би запобігти розвалу СРСР і розповів про свою мрію - щоб Росія була "успішною, потужною і збалансованою". При цьому, він наголосив, що усі його предки були кріпаками, а він є президентом.

 

Про це Путін заявив під час медіафоруму Загальноросійського народного форуму у Калінінграді, передають російські ЗМІ в суботу.

 

Так, Путіна запитали, яку головну історичну подію у Росії йому хотілося б змінити, на що Путін заявив: "Розвал Радянського Союзу".

 

Також він заявив, що не хотів би знати свого майбутнього, яке настане через 5-10 років.

 

Історичний період, в якому Путіну хотілося б опинитися, є теперішній час.

 

"У минулі часи всі мої предки були кріпаками, а я - президент", - зазначив Путін.

 

Також він ствердно відповів на питання, чи гуляв він коли-небудь вулицями і залишився невпізнаним.  На репліку про те, що президента можна зустріти на вулиці, він зауважив: "Малоймовірно, але ...".

 

Президент РФ також повідомив, що у нього немає мрії, яка досі не здійснилася.

 

"Я хочу, щоб країна у нас була успішною, потужною, стійкою, збалансованою, спрямованою вперед", - зазначив Путін.

 

На питання про кумирів він зауважив, що не вважає правильним створювати їх собі, хоча додав, що йому подобається діяльність багатьох громадських діячів, культурних і державних діячів.

 

Нагадаємо, минулого четверга президент Росії Володимир Путін хвалився сучасною російською зброєю (фактично погрожуючи країнам НАТО) і заявив у бік держав-опонентів, що не блефує, тому не слід розгойдувати човен "на ім’я планета Земля", вводячи санкції та інші обмеження проти РФ.