У Слов’янську розповсюдили провокаційні листівки зі Штепою

09:53, 26.02.2018
У Слов’янську розповсюдили провокаційні листівки зі Штепою

Листівка на якій Неля Штепа нібито запрошує на відкриття офісу "Батьківщини".

Обласний осередок партії "Батьківщина" на Донеччині заявляє, що Неля Штепа не має стосунку до партії і називає провокаційними листівки з її зображенням, розповсюджені у Слов'янську на минулому тижні.  

 

Про це йдеться в офіційній заяві Донецької обласної партійної організації "Батьківщина" у Facebook.

 

"Протягом останніх днів в місті Слов'янську були розповсюдженні листівки начебто від партії ВО "Батьківщина", – заявляє партійний осередок і демонструє листівку. 

 

На ній нібито екс-мер Слов'янська Неля Штепа запрошує на відкриття представництва "Батьківщини" 25 лютого та обіцяє продуктові набори й сувеніри.

 

"Офіційно заявляємо, що будь-які розповсюджені листівки не мають ніякого відношення до ВО "Батьківщина" та мають виключно провокаційний характер. Місцеві осередки ніяких заходів у цей день не проводили!", – заявляє осередок партії "Батьківщина" у Донецькій області.

 

Як повідмляла «УМ», Нелю Штепу затримали 11 липня 2014 року за підозрою в сепаратизмі. На суді вона пояснювала, що закликала президента Росії увійти в Слов'янськ під погрозами терористів, у полоні терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблені "під дулом автомата".

 

Їй загрожує довічне ув'язнення. 20 вересня Ленінський районний суд Харкова відпустив її із СІЗО та відправив її під домашній арешт з носінням електронного браслета.