Опозиціонер Навальний знайшов «зв’язкового» між штабом Трампа та адміністрацією Путіна

16:25, 08.02.2018
Опозиціонер Навальний знайшов «зв’язкового» між штабом Трампа та адміністрацією Путіна

Сергій Приходько "крутиться" у владних колах Росії ще з часів Бориса Єльцина

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував відео, в якому між іншим стверджує, що "Фонд боротьби з корупцією" знайшов потенційного "зв’язкового" між штабом Дональда Трампа та адміністрацією Володимира Путіна під час передвиборчої кампанії у США 2016 року.

У розслідуванні "ФБК" стверджується, що раніше "зв’язковим" вважався олігарх Олег Дерипаска, але він "занадто дрібна" фігура та не настільки наближений до Путіна.

Олексій Навальний говорить, що Олег Дерипаска "відпочивав", а точніше вирішував бізнес-справи, на власній яхті разом із Сергієм Приходьком, заступником прем’єр-міністра Росії Дмітрія Мєдвєдєва, керівником апарату уряду. До речі, Сергій Приходько фігурує у так званій "Кремлівській доповіді" під номером 46.

Про зв’язки та "розбірки" за борги у спільному бізнесі між екс-очільником штаба Трампа Полом Манафортом та Олегом Дерипаскою американські ЗМІ повідомляли у 2017 році.

Повідомлення з’явилося на тлі розслідування про зв’язки штабу Трампа із Кремлем. Головна мета, яку перед собою ставлять американські правоохоронці - дізнатися, чи посадовці штабу, чи навіть Дональд Трамп, до інавгурації давали якісь обіцянки представникам Росії щодо дій у випадку виграшу виборів, адже до вступу на посаду давати обіцянки про майбутні дії влади у США заборонено.

"У нас з Америкою погані відносини. Чому? Тому, що за них відповідає подружка Сергія Едуардовича, — Нуланд, так називається", — говорить Олег Дерипаска своєму співрозмовнику, схожому на Сергія Приходька.

Цей уривок розмови опублікувала в Instagram Настя Рибка, яка, за твердженнями "ФБК", надає ескорт-послуги, а на власну думку, вміє закохувати в себе мільярдерів.

Розслідувачі "ФБК" перевірили Instagram Насті Рибки тільки тому, що вона була однією із дівчат, які у відвертому одязі увірвалися у штаб Олексія Навального та почали чіплятися до відвідувачів.




Нагадаємо, у США сина та зятя Дональда Трампа підозрюють у незаконній співпраці з представниками Кремля.