Порошенко закликає розширити санкції проти Росії за агресію в Абхазії та Південній Осетії

20:03, 19.01.2018
Порошенко закликає розширити санкції проти Росії за агресію в Абхазії та Південній Осетії

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з Головою Парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе (Адміністрація Президента)

Президент України Петро Порошенко на зустрічі зі спікером парламенту Грузії Іраклієм Кобахідзе заявив, що країнам потрібно об’єднатися, щоб до санкцій проти Росії "додати грузинську складову за Південну Осетію та Абхазію".

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

Після того, як співрозмовники підтвердили взаємну підтримку суверенітету та територіальної цілісності обох країн, Петро Порошенко зауважив, що нині проводиться робота для удосконалення механізму санкцій проти Росії і грузинська сторона може до неї долучитися.

"Це допоможе нам привернути більше уваги та стимулювати Європу продовжити санкції проти Росії. Ми можемо додати грузинську складову за Південну Осетію та Абхазію", - зауважив Петро Порошенко.

Голова Парламенту Грузії Іраклі Кобахідзе відзначив, що грузинська делегація, яка відвідує Україну, дуже репрезентативна: "Такий високий рівень демонструє наш особливий інтерес до співпраці між Україною та Грузією".

"Україна та Грузія демонструють добру динаміку у двосторонній співпраці. І ми переконані, що ми маємо широкі перспективи для поглиблення наших взаємин, зокрема політичної, економічної співпраці", - підкреслив він.