Зрадниця Поклонська запрошена до суду в Києві

18:37, 16.01.2018
Зрадниця Поклонська запрошена до суду в Києві

Наталія Поклонська обвинувачується у державній зраді.

Представники Генпрокуратурі заявляють, що з великим задоволенням поспілкуються з колишнім співробітником прокуратури анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради.

 

Про це написав керівник прес-служби ГПУ Андрій Лисенко у Facebook  у вівторок.

 

"Поза всі сумніви та застереження представники Генпрокуратури України з великим задоволенням поспілкуються з екс-прокурором анексованого Криму Наталією Поклонською на теми державної зради та заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу", - написав пан Лисенко.

 

"А також сформулюють ексклюзивні відповіді на її щирі запитання у разі прибуття останньої за адресою: 03057 м.Київ, вул Дегтярівська, 31-а. Усі законні підстави для цього є", - додав речник ГПУ.

 

Пан Лисенко запевняє, що витрати на проїзд та утримання Поклонської готові компенсувати.

 

Зауважимо, що за вказаною ним адресою для зустрічі з Поклонською знаходиться Шевченківський райсуд Києва.

 

Такою була реакція ГПУ на оприлюднену у вівторок заяву Поклонської на ім'я генпрокурора України Юрія Луценка, де вона вимагає почати розслідування відносно президента Петра Порошенка та низки українських державних діячів, які нібито «вчинили державний переворот».

 

Нагадаємо, в Україні проти колишнього так званого "прокурора" тимчасово окупованого Криму Наталії Поклонської розслідуються два кримінальні провадження: про державну зраду та щодо заборони діяльності Меджлісу кримськотатарського народу.

 

Як відомо, Наталія Поклонська до окупації Криму працювала в органах прокуратури України, а також була прокурором АРК. Навесні 2014 року була призначена окупаційною владою "прокурором Республіки Крим".

 

Саме Поклонська ініціювала кримінальне переслідування кримських татар та заборону у 2016 році діяльності Меджлісу.