У Харкові до прибуття Порошенка і Дуди бордюр витирали від бруду (відео)

17:45, 13.12.2017
У Харкові до прибуття Порошенка і Дуди бордюр витирали від бруду (відео)

Президентів України і Польщі в Харкові зустрічали вибіленими і витертими бордюрами (скріншот відео)

Перед прибуттям Петра Порошенка та Анджея Дуди до Меморіалу жертвам тоталітарного режиму у Харкові двоє чоловіків витирали від бруду побілені бордюри по алеї, де мали невдовзі пройти президенти.

Про це повідомив журналіст Філіпп Дикань.

"Президентів у нас зустрічають, як зазвичай. А що, раптом побачать бруд на бордюрі, образяться і поїдуть", - прокоментував він.

Філіпп Дикань опублікував відео того, як перед приїздом президентів України та Польщі витирають бруд із бордюрів.







Нагадаємо, 13 жовтня президенти України та Польщі Петро Порошенко та Анджей Дуда перебувають з робочим візитом у Харкові. Окрім перемовин. вони відвідали Меморіал жертвам тоталітарних режимів, де поклали квіти у пам’ять про розстріляних НКВСівцями 1940 року польських офіцерів.

Як повідомляла "УМ", Міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомляв, що напередодні візиту Анджея Дуди до України, провокатори підірвали вибуховий пристрій біля автобуса, який привіз польських туритів до Львова. Пізніше вибух кваліфікували як теракт, а в поліція заявили, що по автобусу вистрілили із РПГ-26, який пропалює броню танків та кумулятивним снарядом випалює все всередині бронетехніки, хоча автобус відбувся лише закіптюженим боком, вибитими стеклами і розламаною обшивкою салону.