Депутат Ігор Попов горює через розбій, скоєний сином (відео)

10:58, 27.11.2017
Депутат Ігор Попов горює через розбій, скоєний сином (відео)

Ігор Попов недостатньо часу приділяв вихованню сина.

Депутат від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Попов повідомив, що його син-підліток скоїв правопорушення. Тому певний час політик присвятить родині і зникне з ефірів.

 

Про це Попов повідомив у Facebook  в понеділок.

 

"У мене в сім’ї біда. Мій син 14-ти років попав у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, не догледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди", – написав народний депутат.

 

І додав: "Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені".

 

Ігор Попов попросив не пов’язувати його горе з політикою чи з "чиїмось інтригами".

 

"Якби не моя публічність, я би горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час пропаду з ефірів і побуду з родиною", – зазначив депутат.

 

Водночас, "Українська правда" посилаючись на поліцію Києва, повідомляє, що йдеться про розбійний напад на магазин. Зокрема, саме за цей кримінальний злочин (а не правопорошення, як пише пан Попов) і було затримано двох неповнолітніх у неділю. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за цим фактом. 

 

Так, на відео з камер продктового магазину "Святковий", що по вул. Рокосовського, 3 в Оболонському районі у Києві видно, як підлітки намагаються пограбувати касу, погрожуючи предметами, які не викликали занепокоєння у відвідувачів. Тому сина депутата було затримано першим на місці злочину двома відвідувачами. 

Зазначимо, що колишній голова Комітету виборців України Ігор Попов нині є заступником голови парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції.