Плотницький відмовився бути ватажком ЛНР за станом здоров’я

19:28, 24.11.2017
Плотницький відмовився бути ватажком ЛНР за станом здоров’я

Москва "списала" блазня Плотницького і готує нову маріонетку.

Самопроголошений ватажок ОРЛО Ігор Плотницький заявив про відставку з цієї фейкової посади терористичної організації за станом здоров'я.

 

Про це йдеться у заяві самопроголошеного "міністра держбезпеки ЛНР" Леоніда Пасечника у п’яницю.

 

"Позначилися численні бойові поранення, наслідки контузії. Відповідно до його рішення я приступаю до виконання обов'язків глави республіки надалі до майбутніх виборів", - йдеться у повідомленні сепаратиста Пасечника.

 

Відтак, Ігоря Плотницького «призначили» уповноваженим від ОРЛО по виконанню Мінських угод, бо він є одним з підписантів цих угод. За неофіційними даними, Плотницький навіть планує повернутися до Луганська у цьому статусі, тому домовляється з колишніми поплічниками про гарантіїбезпеки. 

 

На це опосередковано вказує той факт, що у своїй заяві Пасечник також заявив про свою «прихильність Мінським угодам». Під час конфлікту Плотницького і Корнета Пасечник завбачливо зберігав нейтралітет. 

 

"Республіка послідовно буде виконувати взяті відповідно до цих угод на себе зобов'язання",- написав тимчасовий ватажок терористів.

 

Він також зазначив, що фейкові утвоерння бойовиків: "рада міністрів", "народна рада ЛНР" і інші структури продовжують працювати в штатному режимі.

 

Як повідомляла «УМ», напередодні відсторонений від посади "міністр внутрішніх справ ЛНР" Ігор Корнет відкрито виступив проти Плотницького.

 

За два дні Плотницький втік з Луганська до Москви, оскільки Корнета підтримав ватажок бойовиків ДНР Захарченко, тож спільні сили їхніх терористів узяли під контроль більшість структур ОРЛО.

 

За неофіційними даними Кремль також зробив ставку на Корнета і «списав» Плотницького.