Саакашвілі вніс заперечення до адмінпротоколу про порушення кордону

14:25, 12.09.2017
Саакашвілі вніс заперечення до адмінпротоколу про порушення кордону

Міхеїл Саакашвілі під час спілкування з пресою і прикордонниками у "Леополісі".

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі спочатку підписав заперечення своїх юристів до адміністративного протоколу про незаконний перетин кордону, а потім підписав в цілому протокол у готелі «Леополіс» у Львові.

 

Про це повідомляють вітчизняні ЗМІ у вівторок.

 

Після приєднання заперечення до протоколу прикордонники залишили територію львівського готелю "Леополіс", де знаходиться Саакашвілі.

 

Перед цим його адвокат Маркіян Галабала пояснив: "Ми даємо зараз Міхеїлу Саакашвілі заперечення проти протоколу про адміністративне правопорушення, про те, що ми вважаємо протокол про притягнення його до відповідальності незаконним. Аргументи про це розміщено на цих аркушах паперу, які підписуватиме Саакашвілі".

 

Пан Саакашвілі вніс від руки виправлення в заперечення до протоколу.

 

При цьому, лідер «Руху нових сил» заявив: "Добре. 18 вересня. А я до 18 вересня, якщо вони ще перепони мені не влаштують, я починаю свої поїздки по Україні. З завтрашнього дня у мене починаються зустрічі по всіх регіонах України. Ми будемо разом з вами міняти систему".

 

Як повідомляла «УМ», раніше в Держприкордонслужбі заявили, що Саакашвілі відмовився підписувати адмінпротокол про незаконне перетинання ним державного кордону України.