Син Порошенка злітав на грант в Сінгапур освоїти боротьбу з корупцією

15:37, 27.08.2017
Син Порошенка злітав на грант в Сінгапур освоїти боротьбу з корупцією

Олексій Порошенко заявляє, що на поїздку до Сінгапуру бюджетні гроші не витрачав (Прес-служба "БПП "Солідарність")

Олексій Порошенко злітав до Сінгапуру за грантом на навчання боротьбі із корупцією.

Про це повідомляє прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

"Олексій Порошенко першим з українських політиків виграв конкурс Сінгапурської програми співпраці (SCP) та пройшов стажування у сфері державного менеджменту та планування, а також формулювання стратегій розвитку на прикладі роботи урядових структур Сінгапуру", - ідеться в повідомленні.



У той же час відзначається, що син Петра Порошенка. який є депутатом Верховної Ради, здійснював робочу поїздку.

"Народний депутат фракції Партії "Блок Петра Порошенка", голова депутатської групи з міжпарламентських зв’язків України з Республікою Сінгапур Олексій Порошенко 14-18 серпня здійснив робочий візит до країни-міста з метою активізації двостороннього міжпарламентського діалогу та взаємодії на міжнародній арені", - повідомляє прес-служба партії.

У соцмережах активно почали обговорювати поїздку, бо запідозрили, що син Президента, який у Верховній Раді очолює групу міжпарламентських зв’язків із Сінгапуром, на поїздку витратив бюджетні гроші. Тим більше, що прес-служба партії назвала відвідини Сінгапуру робочою поїздкою.




Коментуючи ситуацію, Олексій Порошенко наголошує, що державних грошей на поїздку не витрачав.

"На цю поїздку не використано жодної копійки українських платників податків. Витрати щодо стажування взяли на себе організатори програми «Стратегічне лідерство і прогнозування». Єдине, що потрібно було оплатити – квитки на літак. Я їх придбав за власний кошт. Стажування відбувалося під час парламентських канікул", – цитують слова Олексія Порошенка на сайті БПП.

У Facebook Олексія Порошенка також наголошується, що у конкурсі він виграв, а також, що депутат хоче розширити можливості програми для українських парламентарів. У коментарях він розповів деякі деталі поїздки.