Загибель Ірини Бережної: подробиці смертельної аварії в Хорватії

09:56, 06.08.2017
Загибель Ірини Бережної: подробиці смертельної аварії в Хорватії

Тіло Ірини Бережної буде в Хорватії до того часу, поки триватимуть слідчі дії поліції (із соцмереж)

Ірина Бережна загинула в Хорватії на дорозі між населеними пунктами Масленіца і Поседар’є.

Про це повідомляють хорватські ЗМІ.

Екс-регіоналка була в авто із дочкою та 38-річним громадянином Болгарії.

Саме чоловік кермував автівкою, та за попередніми даними, не справився із управлінням, злетів із дороги та врізався у стовп.

"Мерседес" був на болгарських номерах, як і водій, що загинув, - 38 річний болгарин. Машина, орієнтовно, рухалася у бік Поседар’я. Із невідомих причин автомобіль залишив проїжджу частину та вдарився у ліхтарний стовп на трасі", - повідомили журналістам прес-секретар поліції Еліс Жодан.



Донька Ірини Бережної Даніела отримала в ДТП травми. На момент аварії 8-річна дитина була пристебнута в дитячому кріслі на задньому сидінні.

За інформацією ТСН, за Даніелою вже прилетів батько. Журналісти його імені не називають, але натякають, що це може бути бізнесмен Борис Фуксман.

В українському МЗС підтвердили, що в Хорватії під час ДТП загинула українка.

"Я можу підтвердити, що загибла в Хорватії в Задарській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди була громадянкою України", - прокоментував Василь Кирилич, представник департаменту консульської служби МЗС України.

У ЗМІ повідомляють, що тіло Ірини Бережної буде перебувати в Хорватії для проведення слідчих дій. Про заплановані час та місце поховання наразі не повідомляється.

Як повідомляла "УМ", смерть Ірини Бережної підтвердили її колеги по Партії регіонів.