Хайден Панеттьєрі кинула Володимира Кличка заради нового залицяльника (фото)

15:25, 04.08.2018
Хайден Панеттьєрі кинула Володимира Кличка заради нового залицяльника (фото)

Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх спільної трирічної дочки (фото: соцмережі)

Мати популярної голлівудської актриси Хейден Панеттьєрі заявила, що її дочка розлучилася з колишнім українським боксером Володимиром Кличком. 
 
Леслі Фогель повідомила про це американському інтернет-виданню RadarOnline. 
 
Заяву було зроблено після того, як увечері 2 серпня 28-річну Хейден бачили разом з невідомим молодим чоловіком в Лос-Анджелесі. 
 
Вони вечеряли удвох в модному ресторані Craig's в Західному Голлівуді.
 
Спочатку Панеттьєрі намагалася втекти від папараці, але потім взяла себе в руки і з посмішкою гордо пройшла повз них, тримаючи за руку свого кавалера.
 
 
 
Леслі стверджує, що Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх спільної трирічної доньки. Саме тому вони недавно всі втрьох відпочивали в Греції.
 
 
"У житті моєї дочки відбуваються зміни. Впевнена, що це зміни на краще", - підкреслила мати актриси. 
 
Вона також повідомила, що Хейден взяла перерву в роботі над серіалом "Нашвілл", в якому вона знімається з 2012 року.
 
Нагадаємо, Панеттьєрі і Кличко почали зустрічатися в 2009 році. Їх роман тривав два роки, після чого вони розійшлися. Однак в 2013 році Хейден і Володимир зійшлися знову і до кінця року оголосили про заручини. У грудні 2014 року Панеттьєрі народила дочку Кайю.
 
До весілля у актриси з українським боксером справа так і не дійшла. У недавньому інтерв'ю Кличко зізнався, що хоче другу дитину.
 
2015 року наречена українського боксера-чемпіона Володимира Кличка Хейден Панеттьєрі не змогла самотужки побороти післяпологову депресію і була змушена звернутися по допомогу до фахівців.