Віталій Козловський не може заспівати в Україні після виступу в Москві

15:02, 21.05.2018
Віталій Козловський не може заспівати в Україні після виступу в Москві

Віталій Козловський під час таємного виступу в Москві 9 травня.

Київський клуб Caribbean Club скасував концерт Віталія Козловського через його таємний виступ у Москві на День Перемоги 9 травня. Концерт у столичному нічному клубі було заплановано у понеділок ввечері.

 

Про це  повідомила адміністрація закладу Caribbean Club на офіційному сайті.

 

Зазначається, що рішення ухвалило керівництво клубу, і жодних погроз з боку людей, які ймовірно планували б зірвати концерт, не надходило.

 

«Адміністрація Caribbean Club  скасувала концерт Віталія Козловського. Цей концерт НЕ відбудеться 21-го травня чи в інший день. Будь-яка інша інформація є неправдивою», — також йдеться у повідомленні на сайті клубу.

 

Раніше праворадикальна організація «Сокіл» заявила про намір  блокувати концерт українського співака Віталія Козловського, запланований у Києві на 21 травня. Згідно з заявою організації, це відповідь на виступ артиста на концерті у Москві 9 травня.

 

Нагадаємо, що раніше львівський нічний клуб «Галерея лицарів» скасував виступ Віталія Козловського, запланований на 18 травня. Причиною став згаданий виступ Козловського  у Москві. Фотографії з концерту за участі українського співака оприлюднили користувачі соцмереж.

 

Козловський 9 травня взяв участь в одному з концертів, присвячених Дню перемоги, в Москві. При цьому сам співак не вважає свій виступ зрадою і стверджує, що за останні чотири роки жодного разу не виступав в Росії, а виступити на концерті з нагоди Дня перемоги погодився, щоб вшанувати пам'ять ветеранів.

 

Потім львівський співак заявив, що метою його виступу в Росії було «просувати українську ідею і нашу правду простим людям». У чому саме полягало просування української ідеї, Козловський не пояснив.

 

Раніше співак заявляв, що йому пропонували виступати у Росії, проте він не погоджувався на такі пропозиції, оскільки вважав, що це «зараз не на часі» (станом на жовтень 2017 року).