Музей казок у Києві кличе позмагатися з Микитою Кожум'якою

12:58, 12.12.2016
Музей казок у Києві кличе позмагатися з Микитою Кожум'якою

Музей Казок захоплює і малечу, і дорослих.

Діти люблять казки. Читати, творити і навіть у них… поселитися. Бодай не надовго. Як у Музеї Казок, наприклад, де щороку напередодні новорічно-різдвяних свят оживає диво.

Цього року казкове дійство відбуватиметься з 23 грудня 2016 року до 9 січня року 2017. Як і раніше – у маркет-моллі Даринку, як завше – з пригодами і сюрпризами.

 

Сюжет, в якому опиняться і мандруватимуть Музеєм Казок маленькі відвідувачі, - незвичайний. Зрештою, у чому незвичайність? Адже віддзеркалює сучасні проблеми нашого суспільства. Та все ж…

 

Інтернет, надсучасні технології заполонили все, і люди… перестали читати книжки. Відтак із Великою Книгою Історій починають коїтися дивні речі. Губляться літери, зникають персонажі і цілі книжки. Тож під час програми маленькі гості Музею Казок намагатимуться врятувати Великі Книгу Історій. А допоможе їм у цьому кмітливий герой Капелюшник та інші герої казок.

 

Кожен стане учасником багатьох казок одночасно. Як обіцяють організатори, під час вистави малюки зможуть подружитися як із всесвітньо відомими персонажами, так із власне українськими казковими героями. Понад 50 різних казкових і мультиплікаційних сюжетів оживуть цього разу в Музеї Казок – і запросять дітлахів до свого світу.

 

Діти зможуть прогулятися Чарівним лісом, де оселилися ельфи та дріади, де Червона Шапочка випікає пиріжки, а рудоволоса Брейв ділиться секретами влучної стрільби. А потім цей ліс стане зимовим, там з'явиться Снігова Королева і її серце варто буде розтопити.

 

А ще постане Країна чудес, де поміж замків і палаців діти зможуть позмагатися у вправності з Микитою Кожум'якою, смикнути за хвіст Свинку Пеппу чи розказати віршика Діду Морозу.

 

У Технополісі чекатимуть лабораторні експерименти з роботами і трансформерами, а в Українському Хуторі – знайомство з козаками і силачами. І буде нагода зануритися в Морський світ – Капітан Крюк і Русалонька підготували для малят щось особливе.

 

Важлива деталь: всі пісні у виставі будуть озвучені українською, і так само українською цього року відбуватимуться саме дійство. Організатори сподіваються, що дітлахи, проживаючи сюжетну лінію казки, на власному досвіді відчують «колір і смак» вічних цінностей, пізнають добро і справедливість. Адже як дорослим, так і дітям найкраще запам'ятовується те, що вони переживають особисто.