Вибираємо коляску, яка принесе радість і малюкові, і батькам

15:10, 27.07.2018
Все частіше можна почути від молодих і недосвідчених батьків скарги на те, що дитяча коляска, придбана ними для новонародженого, швидко прийшла в непридатність з різних причин. Ці причини зібрали і ретельно проаналізували наші експерти. Тепер ми готові дати рекомендації, як уникнути найпоширеніших скарг.
 
Коляска стала мала
 
При цьому швидко. Дитина після пологового будинку всього через пару місяців виросла з люльки, яку батьки придбали за чималі кошти.
 
Це одна з найпоширеніших скарг, оскільки виробники колясок не завжди чітко розмежовують вік малюків, пояснюючи, що даний тип колисок підходить "З народження". І коли ноги малюка впираються в люльку, коляску можна лише поставити припадати пилом або продати або подарувати, а самим зайнятися пошуками нової.
 
Коляска незручна
 
На це скаржаться батьки малюків різних вікових груп. Особливо всі конструктивні прорахунки виробників помітні, якщо доводиться раз у раз піднімати коляску на верхні поверхи висоток. Вибираючи коляску, переконайтеся, що вона може складатися. Найбільш практичний варіант - купити коляску тростину, яка буде відповідати найвищим вимогам мобільності. До речі, істотно заощадити на покупці нової коляски допоможе сервіс порівняння цін, де підібрані найвигідніші торгові пропозиції від надійних постачальників.
 
Коляска поламалася
 
Вибираючи коляску, переконайтеся, що її конструкція виконана не з пластика, а з металевого сплаву. Тоді і зайвих проблем з нею не буде. Особливо уважно поставтеся до шарнірів і місць стиків і кріплень. Тільки потім перевірте якість тканини - важливо, щоб вона була водонепроникна, а шви залиті спеціальним складом або прошиті капроновою ниткою, складеною в кілька разів.
 
Сподіваємося, наші прості рекомендації знайдуть відгук і ви виберете дійсно зручний транспорт для найменших членів сім'ї!