В офіси Нової Пошти у Києві та ще 5 містах прийшли з обшуками слідчі Генпрокуратури

20:05, 16.03.2018
В офіси Нової Пошти у Києві та ще 5 містах прийшли з обшуками слідчі Генпрокуратури

Обшуки в офісах Нової Пошти проводить Генеральна прокуратура (buknews.com.ua)

В офісах Нової Пошти у Києві, Полтаві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі розпочалися обшуки надвечір п’ятниці, 16 березня.

Про це повідомляє прес-служба Нової Пошти.

"Слідчі дії проводяться на виконання ухвали Печерського районного суду м. Києва від 28 лютого 2018 року в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні від 18.11.2017 за фактами, що стосуються надання фінансових послуг та здійснення фінансово-господарських відносин ТОВ "Нова Пошта" та інших споріднених компаній", - зазначено у повідомленні.

Співзасновник компанії Нова Пошта підтвердив факт обшуків.

"Вперше в моїй практиці роблять обшук мого кабінету і мене особисто. Забирають особистий комп'ютер. Відчуваю, як просто на очах покращується інвестиційний клімат в країні", - зазначив Володимир Поперешнюк, член Наглядової ради компанії, голова комітету Наглядової ради з корпоративного управління.

У відповідь на звинувачення у погіршенні інвестиційного клімату за рахунок обшуків, речниця Генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що обшуки проходять у рамках законодавства та без застосування спецпідрозділів.