Прокат автомобілів від компанії SIXT: сторічна історія успіху

10:59, 12.03.2018
Прокат автомобілів від компанії SIXT: сторічна історія успіху

Більш ніж 100 років тому, в 1912 році житель Мюнхена Мартін Сікст відкрив невеличкий сімейний бізнес із прокату автомобілів. У компанії, яку він назвав Sixt Autofahrten und Selbstfahrer, було лише три автомобілі в гаражі. Але послуги користувалися попитом, і бізнес швидко розвивався. На жаль, в 1943 році майже всі автомобілі були конфісковані Вермахтом – врятувати змогли лише один «Мерседес».

Після закінчення війни син засновника Ханс Сікст (його батько загинув у 1945 році під час бомбардування) дав компанії нове ім'я – AutoSix» і розпочав все спочатку, додав до врятованого «Мерседесу» ще дві армійські машини, які залишились від американських військових. Інновації, які запровадила фірма, були успішними: в 1948 році вони створили радіотаксі – перше в Європі – а трохи пізніше, в 1967 році – перший у Німеччині лізинг автомобілів.

Лідер всесвітнього автопрокату

Численні нагороди, які компанія SIXT постійно отримує від провідних видань туристичної галузі – кращий доказ того, що її формула успіху працює бездоганно. Масштабність послуг допоможуть оцінити факти:

• сервіс автопрокату SIXT охоплює більше 100 країн світу (список країн);

• відкрито більше ніж 4,5 тисячі пунктів, де можна взяти машину в оренду;
• автопарк компанії – це більше ніж 220 тисяч автомобілів найкращих марок;

• окрім послуг оренди, компанія пропонує послуги лізингу та має сервіс купівлі/продажу вживаних автомобілів;
• фірма створила перший мобільний онлайн-сервіс прокату.


SIXT в Україні

За 14 років роботи компанії в нашій країні було відкрито 27 пунктів оренди машин у 10 містах. Автопрокат у Києві – це 7 цілодобових станцій з найвищим рівнем сервісу. Тут завжди на першому місці – клієнт та його потреби. Саме цим невеличкий мюнхенський бізнес завдячує званню лідера ринку, яке утримує вже майже 50 років.