Росія не пропукає через кордон вантажівки з України

13:32, 18.02.2018
Росія не пропукає через кордон вантажівки з України

На кордоні чекають близько 100 вантажівок (Фото: Держприкордонслужба)

У Харківській області біля пункту пропуску Гоптівка утворилась черга зі 100 вантажівок , які не можуть потрапити на територію Росії. Про це повідомила Держприкордонслужба.
 
"Протягом двох днів контрольні служби в російському пункті пропуску для автомобільного сполучення Гоптівка не здійснюють пропуску вантажних автомобілів через російсько-український кордон. Черга вантажівок, які скупчилися біля пункту пропуску Гоптівка та на території пункту пропуску становить близько 100 автомобілів. Ще близько 100 транспортних засобів повернулися в Україну, щоб слідувати іншим маршрутом", - йдеться в повідомленні.
 
Відзначається, що на офіційний запит Держприкордонслужби України щодо ситуації що склалася російська сторона не відповіла, однак люди, які їдуть з Росії повідомили, що вантажні транспортні засоби не пропускають через кордон через несправність рентгенівського обладнання для огляду вантажів.
 
У прикордонному відомстві попросили усіх, хто має намір найближчим часом їхати до РФ через Гоптівку, враховувати обстановку на цьому напрямку.