Одесит Денис Жаданов увійшов до ТОП-30 кращих IT-підприємців Європи

21:24, 23.01.2018
Одесит Денис Жаданов увійшов до ТОП-30 кращих IT-підприємців Європи

Денис Жаданов хоче надихати своїм прикладом нове покоління підприємців.

Віце-президент компанії Readdle, 29-річний уродженець Одеси Денис Жаданов увійшов до рейтингу кращих IT-підприємців у Європі віком до 30 років.

 

Відповідний список опублікований на сайті журнала Forbes.

 

"Стартувавши з орендованої квартири в Україні і нульового фінансування, Readdle створила потужну екосистему додатків, таких як Spark, Documents, Scanner Pro, Calendars і PDF Expert", - йдеться у повідомленні.

 

"Додаток Readdle вважається лідером у своїй категорії з більш ніж 75 млн завантажень по всьому світу", - відзначається у рейтингу.

 

Жаданов каже, що своїм прикладом хоче надихати нове покоління підприємців, особливо з України.

 

"При всіх негативних подіях, що відбуваються в Україні (війна, корупція) ми повинні показати молодим людям, що можна побудувати бізнес, вчитися в кращих школах, йти за своєю мрією і будувати демократичне суспільство", - сказав ІТ-підприємець.

 

 

Forbes презентує перелік 30 Under 30 щороку, до нього входять провідні молоді іноватори і лідери у віці до 30 років. Торік до нього потрапив українець Дмитро Запорожець, співзасновник стартапу GitLab.

 

До слова, компанію Readdle заснували 2007 року Олександр Тягульский, Ігор Жаданов, Денис Жаданов, Дмитро Процеров, Андріан Буданцов. Фірма є розробником програмного забезпечення, вона відома своїми програмами для iPhone, iPad, Mac і Apple Watch.