Двох чиновників із Волині спіймали на розкраданні майже 7 мільйонів на будівництві лінії оборони в зоні АТО

20:30, 17.11.2017
Двох чиновників із Волині спіймали на розкраданні майже 7 мільйонів на будівництві лінії оборони в зоні АТО

На Волині спіймали посадовців на розкраданні майже 7 мільйонів (Юрій Луценко / Facebook)

Начальник Управління капітального будівництва та начальник Управління технічного нагляду Волинської ОДА звинувачуються у розкраданні майже 7 мільйонів гривень під час будівництва оборонних споруд в зоні АТО.

Про це повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.

"Експертиза встановила, що ці особи, а також колишній керівник сектору М, зловживаючи на користь комерційних структур, збудували окремі споруди десяти ВОПів, які за своїми властивостями не придатні для використання у бойовій обстановці та становлять небезпеку для життя та здоров’я військовослужбовців". - написав Юрій Луценко.

Він відзначив, що підозрювані були замовниками та контролювали хід будівництва інженерних фортифікаційних споруд на території Володарського району Донецької області.

Генеральний прокурор нагадав, що 22 вересня він доручив провести перевірку використання бюджетних коштів на зведення фортифікаційної споруди другої лінії оборони у зоні АТО.

Через розкрадання коштів на цих роботах підозру у цій справі вже отримав заступник голови Запорізької ОДА.




Очільниця прес-служби Волинської ОДА висловила здивування інформацією про підозру чиновникам.

"Підтвердити інформацію щодо керівника стркутри не можу. Тим паче, що наразі управління УКБ - без керівника, бо кілька місяців тому Лілія Павлова пішла на пенсію. Нікого в кайданках з приміщення облдержадміністрації не виводили! Ймовірно, десь не спрацювала система комунікацій, раз така інформація "пішла", - написала Світлана Головачук.