Рівненський щур в супермаркеті шокував мережу

21:32, 20.02.2019
Рівненський щур в супермаркеті шокував мережу

(фото скріншот відео ТСН)

Щура, який сидів на пакетах із молоком у супермаркеті, зафільмували покупці в Рівному. Коли підійшли до гризуна, він спробував утекти. Але невдало, бо йому притисло хвоста. 20-секундне відео в Мережі вже переглянули десятки тисяч користувачів.

 

Про це повідомляє ТСН.

 

Пацюка зафільмували у одному з відділів супермаркету. Тутешні працівники випадок воліють не коментувати.  Ситуацію коментують лише покупці. "Вперше таке в магазині бачу. Я ніколи не помічала гіршої якості товарів. Може, в когось з сумки втік щур", - припускає покупець.

 

Відвідувачі з Держпродспоживслужби побачили в Мережі кадри з хвостатим у головній ролі і прийшли подивитися, чи справді в супермаркеті водяться гризуни. Візит фахівців не перевірка, адже проводять її лише після письмової заяви від споживачів. А її не було. Тож оглянути весь магазин зможуть лише, якщо в супермаркеті підуть на зустріч. У такому разі обіцяють розказати як боротися з гризунами, бо труїти їх тут не можна - небезпека для людей.  

 

                                                      

 

 

"Тут мають бути лише механічні ловушки і такі на сучасному етапі є липучки, тобто якщо гризун біжить, він прилипає", - каже керівник Рівненського міського управління ГУ Держпродспоживслужби Анатолій Сасовський.

 

Наразі супермаркету не загрожує ні штраф, ані закриття на час вилову щурів. Бо ще треба з’ясувати: пацюк - тутешній мешканець чи принесений гість. Тож відвідувачам доводиться ризикувати і вирішувати, чи безпечна місцева молочка, покладаючись на інтуїцію.