Ілон Маск в прямому ефірі викурив маріхуани і зізнався у планах створити електролітак (відео)

17:44, 07.09.2018
Ілон Маск в прямому ефірі викурив маріхуани і зізнався у планах створити електролітак (відео)

Ілон Маск і комік Джо Роган в прямому ефірі пили віскі і курили марихуану

Глава Tesla Ілон Маск розповів, що у нього є напрацювання по дизайну надзвукового електролітака.
 
Однак генеральний директор Tesla і Space X визнав, що для нього цей транспорт не є пріоритетом, пише The Verge.
 
"У мене є дизайн літака", - сказав Ілон Маск в широкомасштабному інтерв'ю для подкасту Joe Rogan Experience, який транслювався в прямому ефірі в четвер увечері на YouTube. 
 
У записі інтерв'ю брали участь Ілон Маск і комік Джо Роган, які пили віскі і курили марихуану.
 
Маск вважає, що його електричний літак буде краще, ніж сучасні літаки, здатні до вертикального зльоту і посадки. Однак зараз він не планує займатися створенням подібного транспорту.
 
"Електричні автомобілі важливі, важлива сонячна енергія, важливо постійне зберігання енергії. Ці речі набагато важливіші, ніж створення електричного надзвукового літака", - підкреслив Маск. 
 
Потім винахідник став емоційно висловлюватися про залежність від викопного палива, назвавши його "найбільш тупим експериментом в історії людства".
 
На записі обговорення електричного літака починається на позначці 1:15:08, а марихуана в 2:10:00. При цьому перед першим затягуванням Маск уточнив, чи законно це.

Глава Tesla Ілон Маск потрапив у скандал через кухлі з єдинорогом. Його звинуватили у використанні авторського образу єдинорога у комерційних цілях без дозволу і сплати гонорару.