У Вашингтоні екстрено посадили вертоліт з Іванкою Трамп

18:46, 19.03.2018
У Вашингтоні екстрено посадили вертоліт з Іванкою Трамп

Джаред Кушнер і Іванка Трамп.

Гелікоптер, що належить Trump Organization, був змушений здійснити аварійну посадку з донькою президента США Іванкою Трамп і її чоловіком Джаредом Кушнером на борту в аеропорту Вашингтона. Причина: відмова одного з двигунів.

 

Про це повідомив центральний американський телеканал CNN із посиланням одразу на два джерела в правоохоронних органах у понеділок.

 

"Вертоліт, що перевозив Іванку Трамп та Джареда Кушнера, був змушений повернутися до аеропорту у Вашингтоні після того, як один з його двигунів вийшов з ладу", - поінформували джерела.

 

Дочка і зять президента Трампа летіли з Вашингтона до Нью-Йорка у другій половині дня четверга на двомоторному гелікоптері, втім про інцидент стало відомо лише зараз.

 

Вертоліт повернувся до Національного аеропорту імені Рональда Рейгана, де здійснив аварійну посадку, і пара полетіла до Нью-Йорка комерційним рейсом, уточнюється в публікації.

 

При цьому джерела не змогли зазначити, чому пара летіла в Нью-Йорк гелікоптером замість літака.

 

За даними веб-сайту LiveATC, який містить інформацію про зареєстровані авіарейси, в той день з Вашингтона до Нью-Йорка відправлявся гелікоптер компанії "Сікорський", що належить Trump Organisation.

 

Планувалося, що він має приземлитися з парою та їхнім охоронцем на майданчику в Манхеттені (у діловому центрі Нью-Йорка), розповіло одне з джерел.

 

При цьому речник подружньої пари не надав офіційних коментарів про інцидент під час вильоту з Вашингтона.