«Мисливиця за олігархами» Настя Рибка пообіцяла розкрити ЗМІ подробиці втручання Росії у вибори в США

22:31, 27.02.2018
«Мисливиця за олігархами» Настя Рибка пообіцяла розкрити ЗМІ подробиці втручання Росії у вибори в США

Настя Рибка в тайській в’язниці (nastya_rybka.ru / Instagram)

«Мисливиця за олігархами» Настя Рибка звернулася до американських журналістів із проханням звільнити її з тайської в’язниці в обмін на оприлюднення інформації щодо зв’язків російських можновладців із Трампом та Манафортом.

Відповідне відео оприлюднено в Instagram Насті Рибки.

Вона запевнила, що інформацію зможе підтвердити аудіо та відеодоказами.

"Я знаю дуже багато. Тому чикаю вас у тайській в’язниці. Сьогодні нам сказали, що нас арештували за чиїмось наказом із Бангкока. Тепер комусь заплатили, щоб ми сіли. ... Ми вийшли під заставу, нас у підсумку не випустили. Тому, якщо ви знайдете мене у тайській в’язниці ще живою, я із задоволенням із вами поспілкуюся. Чекаю на ваші пропозиції", - говорить дівчина, їдучи в транспорті, який нагадує автозак.

Варто відзначити, що згідно інформації Flightradar в Таїланді 26 лютого, після арешту 10 громадян Росії на так званому "секс-тренінгу" Алекса Леслі, учасницею якого була і Настя Рибка, приземлився літак Миколи Патрушева, секретаря Радбезу РФ. при цьому саме літак із бортовим номером RA-96023, на якому наймовірніше прибув Микола патрушев, був задіяний у транспортуванні гігантської партії "кокаїну" із Аргентини.

Настя Рибка (справжнє ім’я Анастасія Вашукевич), стала відома завдяки розслідуванню Фонду боротьби з корупцією російського позиціонера Олексія Навального. Настя Рибка у соцмережах опублікувала відео із яхти, на якій відпочивали олігарх Олег Дерипаска та заступник Мєдвєдєва в російському уряді Сергій Приходько.

У відео Олексій Навальний натякнув, що Сергій Приходько може бути тією ланкою, яка зв’язувала передвиборчий штаб Дональда Трампа, очолюваний Полом Манафортом, із Кремлем.

До речі, відео Олексій Навальний був змушений видалити розслідування про Настю рибку, Олега дерипаску та Сергія Приходька із сайту Фонду боротьби з корупцією, щоб його не заблокували в Росії, а Олег Дерипаска подав до суду на Настю Рибку через розголошення конфіденційної інформації.

Варто відзначити, що влітку 2016 року на яхті з Дерипаскою та Приходьком була ще одна дівчина, яка надавала разом із настею Рибкою ескорт-послуги. Саме вона знімала фото та відео олігарха із Настею Рибкою. Про це Настя Рибка розповіла в ексклюзивному інтерв’ю журналістці Фонду боротьби з корупцією.

Нагадаємо, серед розслідувань, які проводять у США стосовно втручання Росії у вибори президента фігурує те, що пов’язане із наданням обіцянок щодо майбутньої політики Дональда Трампа стосовно російської влади. У США законодавчо заборонено давати обіцянки урядам інших країн щодо політики особам, які не є уповноваженими представляти США.

У цій справі американські правоохоронці навіть допитували сина Дональда Трампа