Марк Цукерберг розповів, що у стрічці Facebook стане більше інформації від друзів

09:05, 12.01.2018
Марк Цукерберг розповів, що у стрічці Facebook стане більше інформації від друзів

Марк Цукерберг на конференції (Mark Zuckerberg / Facebook)

Марк Цукерберг повідомив про зміни в наповненості стрічки новин Facebook на користь постів від друзів за рахунок зменшення корпоративного контенту.

Про це інформує "Українська правда".

"Нещодавно ми отримали зворотній зв’язок від нашого співтовариства про те, що публікації від компаній, брендів та медіа витісняють особисті моменти, які поєднують нас один з одним", - розповів засновник Facebook Марк Цукерберг.

Він зазначив, що його компанія провела дослідження. Воно показало, що використання соцмереж для спілкування з близькими позитивно впливає на самопочуття людей.

На основі цих висновків, компанія вирішила внести зміни до алгоритму формування стрічки Facebook.

"Коли ці зміни запрацюють, ви бачитимите менше публічного контенту, як-от публікацій від компаній, брендів та ЗМІ. Публічний контент, який ви бачите, буде стандартизований – це має сприяти змістовній взаємодії людей", - вважає Марк Цукерберг.

Після впровадження цих змін, він очікує, що люди витрачатимуть менше часу у Facebook. Однак Марк Цукерберг впевнений, що ці зміни будуть більш корисним для життя користувачів та функціонування самої соцмережі у довгостроковій перспективі.