У США звільнили жінку за непристойний жест в бік кортежу Трампа

15:20, 07.11.2017
У США звільнили жінку за непристойний жест в бік кортежу Трампа

Джулі Бріскмен демонструє своє ставлення до президента США Дональда Трампа.

Керівництво компанії Akima LLC звільнило з роботи Джулі Бріскмен, яка під час їзди на велосипеді показала середній палець кортежу президента США Дональда Трампа.

 

Світлина, знята фотографом Білого дому, швидко поширилася в інтернеті та ЗМІ, а деякі користувачі соцмереж назвали жінку "героїнею".

 

Про це пише The Huffington Post.

 

"Роботодавець 50-річної матері двох дітей, урядовий підрядник Akima LLC, був незадоволений фотографією та звільнив жінку", - йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що керівництво викликало Джулі Бріскмен на розмову і повідомило, що вона порушила політику компанії щодо соціальних мереж, коли використала фотографію для профілів у Twitter та Facebook.

 

Сама ж пані Бріскмен, яка близько шести місяців працювала у відділі маркетингу та комунікацій Akima LLC, заявила, що повідомила керівництву компанії про те, що в той час, коли стався інцидент, вона не перебувала на роботі й що на її сторінках в соціальних мережах не згадується компанія.

 

Втім, як повідомляється, в Akima LLC відповіли жінці, що оскільки компанія є державним підрядником, відповідна фотографія може завдати шкоди бізнесу.