У Голлівуді розгорівся секс-скандал через домагання продюсера Вайнштайна

22:02, 11.10.2017
У Голлівуді розгорівся секс-скандал через домагання продюсера Вайнштайна

Від сексуально стурбованого Вайнштайна пішла дружина.

Голлівудські зірки Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу заявили, що стали жертвами сексуальних домагань продюсера Гарві Вайнштайна на початку своєї акторської кар'єри.

 

Таку заяви актриси зробили у середу.

 

"У мене був поганий досвід з Гарві Вайнштайном у юності, і, як наслідок, я вирішила ніколи не працювати з ним, і попереджала інших. Таке ставлення до жінок у будь-якій галузі будь-якої країни є неприйнятним", - заявила Анджеліна Джолі.

 

У заяві Пелтроу стверджується, що, після того, як Вайнштайн дав їй головну роль у фільмі "Емма", він запросив її до свого готельного номеру, де торкався її і запропонував масаж в його спальні.

 

"Я була дитиною, мені дали роль і я заціпеніла", - стверджує актриса. Вона розповіла про цей інцидент своєму тодішньому хлопцю Бреду Пітту і він посварився з Вайнштайном. "Я думала, що він мене звільнить", - сказала вона.

 

Гарві Вайнштайн - співзасновник компанії Miramax Films, один із найвпливовіших продюсерів Голлівуду - опинився у центрі гучного скандалу після того, як підлеглі жінки почали звинувачувати його у тривалих сексуальних домаганнях. На тлі цього секс-скандалу Вайнштайна звільнили із його власної компанії.

 

Перед цим журнал The New Yorker написав про домагання з боку Вайнштайна до актрис, журналісток, жінок-режисерок. За даними журналістів, окремі жінки заявили, що були згвалтовані зірковим продюсером.

 

І хоча продюсер публічно спростував звинувачення у зґвалтуванні, скандал навколо його персони лише розгорівся ще більше.

 

Екс-президент США Барак Обама та його дружина Мішель приєднались до публічного засудження дій відомого продюсера. Зокрема, у своїй заяві вони привітали сміливість тих жінок, які розповіли про це.

 

Гілларі Клінтон заявила, що вона шокована заявами жінок про поведінку Вайнштайна. На її думку, такі речі не можна толерувати. Зазначимо, що Вайнштайн був одним з основних донорів Демократичної партії і президентської кампанії пані Клінтон у 2016 році.

 

Дружина Вайнштайна, дизайнер Джорджина Чепмен, розповіла журналу People, що залишає його.

 

"Моє серце розбите, коли я думаю про тих всіх жінок, які страждали від неймовірного болю через вчинки, які не можна пробачити", - заявила 41-річна дизайнер. У неї і 65-річного Вайнштайна є двоє спільних дітей.

 

Пан Вайнштайн натомість заявив: "Я підтримую її рішення. Я працюю із консультантом і, можливо, коли я стану кращим, ми зможемо відновити стосунки".

 

Вайнштайн зазнав слави завдяки продюсування такого культового фільму, як "Кримінальне чтиво". Він також був продюсером таких фільмів як "Закоханий Шекспір", "Володар кілець" (усі частини), "Вбити Біла" (усі частини), "Безславні виродки", "Джанго вільний" та інших. Найпродуктивнішою було його співпраця із режисером Квентіном Тарантіно.