Арнольд Шварценеггер святкує семидесятирічний ювілей (фото)

18:17, 30.07.2017
Арнольд Шварценеггер святкує семидесятирічний ювілей (фото)

Арнольд Шварценеггер любить велопрогулянки у свої 70 років.

Кінозірці Голівуду та американському політику Арнольду Шварценеггеру виповнилося 70 років у неділю, 30 липня.

 

Про це повідомляють світові ЗМІ.

 

В соціальних мережах, де Арні є доволі активним, ювіляр наразі не розмістив жодного посту.

 

Водночас, якщо переглянути світлини «Термінатора» і колишнього губернатора Каліфорнії на його сторінці у Facebook за останній рік, можна зробити висновок, що Арнольд Шварценеггер, не зважаючи на свій поважний вік, живе активним і повноцінним життям.

 

 

До того ж, «Командо» багато подорожує світом, його світлини випромінюють позитивний настрій, засвідчують гарне почуття гумору і навіть самоіронію.  

 

 

Наприклад, замість селфі-палки він може використати меч одного зі своїх кіногероїв – Конана-варвара і назвати його селфі-мечем.

 

 

Або постібатися над своїм славним минулим у бодібілдингу.

 

 

Арнольд Шварценеґґер народився 30 липня 1947 року в австрійському селі Таль під містом Грац у бідній родині і завжди мріяв стати багатим і відомим. Реалізувати цю мрію допоміг бодібілдинг, яким він почав займатися у 15 років.

 

 

У 1967 році Шварценеггер став наймолодшим в історії "Містером Всесвіт". У 1984 році Шварценеггер набув світової слави і популярності як виконавець головної ролі у науково-фантастичому фільмі Джеймса Кемерона "Термінатор".

 

У 1988 році Шварценеггер знявся в ролі капітана радянської міліції Івана Данко, який в період потепління між СРСР і США спільно з американським поліцейським знешкоджує в Москві банду наркодилерів. За сюжетом, герой Шварценеггера вчився у Києві.

 

У 2003 році Арнольд Шварценеггера обрали на пост губернатора Каліфорнії від Республіканської партії. У 2006 році його переобрали на другий термін. Як політик Шварценеггер вирізняється підтримкою Кіотського протоколу і виступає проти війни.