Синхроністки з України здобули золото на Чемпіонаті Європи з водних видів спорту (фото)

08:30, 06.08.2018
Синхроністки з України здобули золото на Чемпіонаті Європи з водних видів спорту (фото)

Україна отримала ще три нагороди на Чемпіонаті Європи (фото прес-служби НОК України)

Українські спортсменки здобули золоту нагороду у змаганнях з синхронного плавання на Чемпіонаті Європи з водних видів спорту, що проходить у Глазго, Шотландія. 
 
Про це 5 серпня повідомили у Національному Олімпійському комітеті України. 
 
"Українські представниці синхронного плавання здобули золоті нагороди Чемпіонату Європи у командній комбінації", - йдеться у повідомленні. 
 
Окрім того, у неділю бронзову нагороду з академічного веслування здобула українка Діана Димченко.
 
 
"Ні дня без медалей! Діана Димченко здобула бронзову нагороду в жіночій одиночці на чемпіонаті Європи з академічного веслування в Глазго!" - повідомляє НОК.
 
 
А Михайло Романчук отримав "срібло" у змаганнях з плавання на дистанції 1500 м вільним стилем. 
 
 
Раніше українські спортсмени здобули 4 медалі першого в історії чемпіонату Європи з літніх видів спорту, що проходить в Глазго. Український велогонщик Роман Гладиш здобув золото, ставши чемпіоном Європи з велотреку. Також медаль Україні приніс дует українок - Любов Басова та Олена Старікова стали срібнми призерками з велотреку в командному спринті. А пловчині-синхроністки Єлизавета Яхно та Анастасія Савчук здобули срібну нагороду в технічній програмі в змаганні дуетів.
 
Золоту медаль на Чемпіонаті Європи здобув і українець Михайло Романчук - він став чемпіонатом Європи з плавання.
 
Як відомо, в шотландському Глазго проходять змагання першого в історії чемпіонату Європи з літніх видів спорту (об'єднаних чемпіонатів Європи з синхронного плавання, плавання, плавання на відкритій воді, легкої атлетики, велоспорту, стрибків у воду, гольфу, веслування, спортивної гімнастики і триатлону).