Українка Юлія Єлістратова перемогла на Кубку Африки з триатлону

14:31, 03.04.2018
Українка Юлія Єлістратова перемогла на Кубку Африки з триатлону

Переможець Кубку Африки з триатлону Юлія Єлістратова.

Житомирянка Юлія Єлістратова здобула "золото" на Кубку Африки з триатлону, що пройшов у єгипетському місті Шарм-ель-Шейх.

 

Наша спортсменка випередила найближчу переслідувачку на цілих 38 секунд.

 

Про це повідомляє прес-служба Федерації триатлону України.

 

«Радує не лише сам факт перемоги титулованої житомирянки, а також і той прекрасний стиль, який вона продемонструвала на дистанції! Лідер українського триатлону фінішувала наодинці, а після перетину фінішної стрічки ще довгих 38 секунд чекала на свою найближчу переслідувачку», - йдеться у повідомленні.

 

Високий змагальний рівень продемонструвала й вихованка донецької школи триатлону Маргарита Крилова. Вона до останнього боролася за "бронзу" з угоркою, однак все ж фінішувала четвертою.

 

Як стверджують у федерації, за вже звичною традицією, самі африканські спортсмени виступали на змаганнях у Єгипті переважно в ролі статистів – весь п’єдестал пошани в категорії Elite окупували представники Європи.

 

«Дуже приємно, що срібні нагороди – як у чоловіків, так і в жінок – у підсумку приміряли українці, які виступають під прапорами Азербайджану. Відповідно, Ростислав Пєвцов та Ксенія Левковська», - додають у Федерації триатлону України.