Володимир Кличко увійшов до ТОП-20 кращих боксерів світу в історії

14:34, 09.08.2017
Володимир Кличко увійшов до ТОП-20 кращих боксерів світу в історії

Володимир Кличко посів 17-ту сходинку рейтингу за версією BoxRex.

Легендарний український боксер Володимир Кличко, який нещодавно заявив про завершення спортивної кар'єри, увійшов до числа кращої двадцятки боксерів світу незалежно від вагової категорії.

 

Відповідний рейтинг ТОП-20 складено за версією авторитетного спеціалізованого порталу BoxRec, повідомляє Klitschko-brothers.com  у середу.

 

У рейтингу видання Володимир Кличко посідає 17-ту сходинку, випереджаючи таких легедн боксу як Марвін Гаглер, Пернелл Вітакер, Ларрі Голмс, Леннокс Льюїс, Фелікс Тринідад, Майк Тайсон.

 

Якщо ж говорити про бійців, які випередили українця, зазначимо, що рейтинг очолив Флойд Мейвезер, а до ТОП-20 сереж інших боксерів  увійшли Мухаммед Алі, Арчі Мур, Джо Луїс, Сем Ленгфорд. Евандер Голіфілд, Рой Джонс та Оскар Де Ла Хойя.

 

Мер Києва Віталій Кличко, який завершив спортивну кар’єру на кілька років раніше за молодшого брата Володимира, до цієї двадцятки не потрапив. 

 

Як повідомляла "УМ", 3 серпня Володимир Кличко оголосив про завершення спортивної кар'єри у боксі й початок "нової подорожі під брендом "Кличко".