З 10 червня в Києві запрацювали фан-зони Євро-2016

19:11, 10.06.2016
З 10 червня в Києві запрацювали фан-зони Євро-2016

Через зливу першого вечора в фан-зоні було малолюдно. (УНН)

З 10 червня у столиці відкрилися дві публічні фан-зони для перегляду футбольних матчів Євро 2016, повідомляють на офіційному сайті Київської міськадміністрації.

Вони розташовані на Спортивній площі перед Палацом спорту та Поштовій площі на Подолі. На підтримку ініціативи проведення масових заходів «Вболівай за Україну», які триватимуть до 10 липня 2016 року, Віталій Кличко підписав відповідне розпорядження.

На Поштовій площі для киян та гостей міста організатори підготували фан-зону площею 7500 кв. м, яка розрахована на перебування 6000 осіб одночасно. Локація буде оснащена двома LED-екранами, медіа центром потужністю 10 кВт, об’єктами громадського харчування, місцями відпочинку та усім необхідним для комфорту вболівальників.

Друга за розміром фан-зона розташована на Спортивній площі. Для поціновувачів футболу організовано локацію площею 6500 кв. м, яка оснащена великим LED-екраном, food-кортами, місцями для розваг та сувенірною продукцією.

Відповідно до заяви голови управління туризму КМДА Антона Тараненко, фан-зони повинні з’явитись ще на Оболонській набереженій, Трухановому острові, Троїцькій площі та Палаці спорту «Дружба».

Зазначимо, що збірна України зіграє свій перший матч з Німеччиною вже 12 червня.